Com som?

Compromís, Proximitat i Qualitat

Entitat

MGS, Seguros y Reaseguros S.A. proporciona un servei integral de seguretat que abasta tots els aspectes de la vida privada i professional.

Missió

Contribuir a l'estabilitat i el desenvolupament de la societat per mitjà de productes i serveis asseguradors de qualitat, amb el compromís de mantenir-se en el temps com a garantia del compliment de les nostres obligacions.

Visió

Créixer, conservant la nostra essència com a Entitat, mitjançant els valors de compromís, qualitat i proximitat que caracteritzen el nostre equip, i ser un referent pel que fa a la satisfacció de les necessitats del nostre entorn

Treballadors

MGS disposa d'una plantilla propera, compromesa i professional, formada per més de 700 persones, distribuïdes en els diversos centres de treball: Seu Central, Direccions Territorials, Centres de Prestacions i Sucursals.

Mediadors

MGS distribueix els seus productes asseguradors, pràcticament al 100%, per mitjà de Mediadors. En la mediació aposta pels anomenats Agents Exclusius, persones físiques o jurídiques que solament distribueixen els seus productes, i també pels Corredors, professionals independents que treballen per a diverses asseguradores.

Els nostres valors

  • Compromís: L'assegurança es basa en la confiança entre assegurador i assegurat, ja que es cobra una quantitat econòmica a canvi d'una promesa de servei que solament es materialitzarà amb un esdeveniment que desencadeni l'anomenat sinistre. La nostra llarga trajectòria de feina excel·lent avala la nostra voluntat de servei i permanència amb els nostres Clients.

  • Proximitat: Cal entendre aquest valor com un factor que supera l'entorn merament geogràfic (que per a nosaltres també és important) i s'endinsa en l'àmbit emocional. Es tracta d'acompanyar els nostres Clients perquè sentin que la seva Asseguradora està atenta al que els pot passar. S'ha anat configurat aquest valor, entre altres factors, gràcies al treball d'Agents Exclusius com a sistema bàsic de distribució, ja que la seva proximitat amb el Client ha superat les dificultats en la gestió que es presenten al llarg del temps.

  • Qualitat: Perseguim la satisfacció dels nostres Clients mitjançant una alta implicació i professionalitat de les persones que intervenen en la gestió i gràcies a un suport tecnològic sòlid i eficaç.

Le interesa también: